Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Oferte

Oferte

București
Cluj Napoca

Pizza mare la preț de medie

Primești mai mult din pizza ta preferată!
Oferta este valabilă pentru pizza mare din meniu, pe blat Traditional și nu include rețetele de pizza Quattro Formaggi, Super Supremă și Carnivoră.

PIZZA DUO MIX
33.00 lei

Pizza duo mix

Un DUO de excepție!
Incearcă cea mai HOT ofertă specială. Alege oricare 2 pizze medii dintre Roma, Rodeo, Picantă, Margherita și bucură-te de gustul care-ți va rămâne în minte până la urmatoarea comandă!

33.00 lei

MENIU SPECIAL PASTE
20.00 lei

Meniu special paste

Alege orice variantă de paste Tuscani gratinate și primești gratuit 2 felii delicioase de pâine cu Mozzarella, unt și usturoi. Totul la numai 20 de lei!
*Oferta nu include produsul Lasagna și este disponibilă atât la livrare, cât și în locații.

20.00 lei

MENIU COMBO
38.00 lei

Meniu combo

Orice pizza medie + 1 porţie de Bruschette + sos + Coca-Cola 2L.

38.00 lei

Gratuit coca-cola 0.5 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MEDIE +  CADOU 1 Coca-Cola 0.5 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza medie din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).

Gratuit cola 2 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MARE +  CADOU 1 Coca-Cola 2.0 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza mare din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).