Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Oferte

Oferte

București
Cluj Napoca

Pizza cu blat cheese & pepperoni

Noul blat este disponibil pe oricare dintre cele 5 retete de pizza de dimensiune medie (30cm): California • Picanta • Rodeo • Europeana • Suprema. Incearca-l pentru doar 8 lei in plus la pretul pizzei medii Traditionale.

PIZZA DUO MIX
33.00 lei

Pizza duo mix

Un DUO de excepție!
Incearcă cea mai HOT ofertă specială. Alege oricare 2 pizze medii dintre Roma, Rodeo, Picantă, Margherita și bucură-te de gustul care-ți va rămâne în minte până la urmatoarea comandă!

33.00 lei

MENIU COMBO
38.00 lei

Meniu combo

Orice pizza medie + 1 porţie de Bruschette + sos + Coca-Cola 2L.

38.00 lei

Gratuit coca-cola 0.5 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MEDIE +  CADOU 1 Coca-Cola 0.5 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza medie din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).

Gratuit cola 2 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MARE +  CADOU 1 Coca-Cola 2.0 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza mare din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).