Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Informatii gramaje, nutritionale si alergeni

Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, boia sau semințe de țelină. Dar pentru că lista e mult mai lungă, noi te rugăm ca pentru orice eventualitate să descarci documentul alăturat. Acesta conține și informații despre gramajele produselor.

Aluatul pizzelor noastre este proaspăt preparat în restaurante, iar 10% din produsele noastre provin din produs decongelat. Materia primă folosită în prepararea produselor noastre respectă toate standardele de calitate și siguranță alimentară, îndeplinind normele actuale.

Vezi mai multe detalii

Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.