Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Cariere

ECHIPA PIZZA HUT DELIVERY

Din prima secundă în care primim o comandă nouă, întreaga echipă Pizza Hut Delivery se mobilizează pentru ca aceasta să ajungă la destinație în cel mai scurt timp.  
Știm câtă nerăbdare se ascunde în așteptarea pizzei preferate astfel că bucătăria noastră funcționează asemeni unui mecanism perfect, iar comanda este livrată de cei mai rapizi curieri.

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Suntem mereu în căutare de membri noi care își doresc să lucreze pentru unul dintre cele mai mari branduri din lume, să învețe lucruri interesante și să se dezvolte alături de o echipă dinamică și entuziastă.
Dacă vrei să ni te alături descoperă posturile disponibile în acest moment și aplică pentru cel care ți se potrivește cel mai bine.

posturi disponibile

Curier
Bucătar
Casier

Dacă vrei să fii curier trebuie să îți placă orașul tău, să îi știi scurtăturile și să îți facă plăcere să cunoști oameni noi. Ai permis de conducere categoria B și te regăsești în descrierea noastră? Te așteptăm!

Dacă vrei să devii bucătar te învățăm tot ce trebuie să știi pentru a pregăti produsele exact așa cum i-am obișnuit pe clienții noștri. Îți place să gătești ceva bun? Atunci te așteptăm în echipă!

Dacă iți place să interacționezi cu oamenii și să oferi servicii de calitate, prompt și cu cel mai frumos zâmbet al tău, atunci postul de casier este pentru tine. Ți se potrivește descrierea? Vino în echipa noastră!

Aplică acum
Prenume *
Prenumele nu este valid
Nume *
Numele nu este valid
E-mail *
Adresa de e-mail este invalidă
Telefon *
Telefonul nu este valid
Localitate *
Alege localitatea
Punct de lucru *
Alege punctul de lucru
Educație *
Alege ultimul nivel de educație absolvit
Permis de conducere (categoria B) *
Programul de lucru *
Intelegem importanta datelor personale si de aceea in scopul selectiei candidatilor pentru posturile disponibile in cadrul companiei noastre, vom procesa datele dumneavoastra personale: nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon (mobil) si datele incluse in CV-ul transmis. Datele dumneavoastra nu vor fi procesate in niciun alt scop, decat cu consimtamantul dumneavoastra prealabil.

Pentru a putea procesa datele mai sus mentionate avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra expres in acest sens. Puteti afla mai multe informatii consultand Politica de Confidentialitate si/sau contactandu-ne la protectiadatelor@pizzahutdelivery.ro.

In situatia acordarii consimtamantului, mentionam ca acesta va putea fi retras in orice moment si totodata veti putea solicita orice informatii suplimentare, contactandu-ne la protectiadatelor@pizzahutdelivery.ro.

Sunt de acord cu colectarea si procesarea datelor mele cu caracter personal in scopul participarii la procesul de selectie al candidatilor. *

Optional (Maxim 10MB. Formate acceptate: PDF, DOC, DOCX)

Nota: Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
** Ne rezervăm dreptul de a răspunde solicitării tale numai în măsura necesităților noastre de angajare. In cadrul procesului de recrutare se va întocmi o lista cu candidatii selectati pentru discutia telefonica si interviu.

Iti vom pastra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizatiei noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 2 ani de la data colectarii datelor, dupa care datele tale personale, inclusiv datele incluse în CV vor fi sterse/distruse/neutralizate din evidentele noastre.

Datele cu caracter personal transmise de catre candidatii care nu au fost selectati în vederea parcurgerii etapei discutiei telefonice sau a interviului vor fi sterse într-un termen rezonabil (i.e. 6 luni) din evidentele noastre, de la data primirii CV-ului/formularului de aplicare, nefiind stocate pentru perioada mentionata mai sus.

Ionuț Antonescu

Curier

Un anunț în ziar și am decis să mă prezint la interviu. Inițial am fost Bucătar, iar de  5 ani sunt Curier. Jobul îmi place pentru că gestionez situații diferite zi de zi, am un program de lucru flexibil și lucrez alături de oameni cu care mă și distrez. Te încurajez să vii și să vezi cum este la noi.


Ionuț Antonescu

Ioana Cojocea

Manager

Am terminat liceul și m-am decis să dau la facultate în București. Îmi doream să devin independentă financiar și la recomandarea unei prietene, am aplicat la Pizza Hut Delivery. Inițial am fost bucătar și am înteles că inițiativa, comunicarea și implicarea sunt esențiale în munca de echipă. Apoi am fost promovată Manager. Am fost apreciată pentru munca mea și de aceea, îmi permit să recomand și eu altora să aplice.

Ioana Cojocea

Daniel Barbu

Director

La început am fost Curier; am învățat, am lucrat și am reușit; în 2010 am devenit Manager, iar după 3 ani de la angajare, am avansat ca Director de restaurant. Fac parte dintr-o echipă tânară și ne pasă unii de alții. Și știi ce mai există la noi? Pasiunea pentru lucrul bine făcut.


Daniel Barbu

Ce îți oferim?

stabilitatea locului de muncă

Suntem o companie cu obiective și planuri îndrăznețe, iar experiența noastră este recunoscută pe plan internațional. Ne pregătim pentru viitor și ne dorim să te avem alături!

program de lucru flexibil

Încercăm să iți oferim programul pe care ți-l dorești, în măsura disponibilităților. Poți alege dacă vrei să lucrezi full-time
(8 ore) sau part-time (4 sau 6 ore).

PREGATIRE SPECIALIZATĂ

La Pizza Hut Delivery, nu ai neapărat nevoie de experiență. Fiecare membru nou al echipei va fi pregătit pentru funcția pe care o va deține.

POSIBILITATEA UNEI AVANSĂRI RAPIDE

Suntem o companie renumită, care se dezvoltă rapid. Vino să faci parte dintr-o echipă entuziastă și dinamică, unde cunoști oameni noi, te distrezi și evoluezi profesional.

Membru al echipei
Trainer
Asistent Manager
Manager
Director de restaurant
Director de zonă
Director operațional
Pașii tăi în carieră te pot îndruma și către un rol la sediul central, în funcție de pregătirea și performanța ta.

Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.