Campania Flatbread – Pizza Hut Delivery adaugă în meniu reţete noi, de vară

București, 09 iulie 2018: Restaurantele Pizza Hut Delivery din întreaga țară au adus, anul acesta, o serie de noutăți pentru consumatori prin introducerea unor produse noi în meniu.

Cu o prezență de peste 10 de ani pe piaţa de food service din România, restaurantele Pizza Hut Delivery aduc în atenţia consumatorilor un produs inedit, o pizza uşoară, cu blat subțire, de vară, şi ingrediente proaspete.

Noua campanie Flatbread completează meniul cu nouă reţete noi de pizza, precum Mediterraneo cu Mozzarella, sos pesto, piept de pui, roșii uscate, brânză Feta, parmezan, oregano uscat, Ham&Corn cu porumb, şuncă, ardei copt şi brânză sau Veggie Mozzarela care conţine vânătă coaptă, dovlecel copt, ardei roșu copt, roșii cubulețe, fresh Mozzarella.

„Cu o tradiţie de peste un deceniu în România, timp în care s-a înregistrat o creştere continuă pe piaţa de food service şi restaurante, am înțeles că este important să inovăm constant în materie de produse. Prin intermediul noilor reţete Flatbread reuşim să diversificăm meniul şi să oferim cât mai multe opţiuni pentru fanii noştri.", declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group S.A.