Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

COMANDĂ PIZZA LA UN PREȚ SPECIAL, CU NOUA OFERTĂ SIX PACK DE LA PIZZA HUT DELIVERY

COMANDĂ PIZZA LA UN PREȚ SPECIAL, CU NOUA OFERTĂ SIX PACK DE LA PIZZA HUT DELIVERY

În această toamnă, Pizza Hut Delivery își surprinde clienții cu oferta Six Pack, dar altfel, prin care aceștia pot beneficia de un preț special la șase rețete de pizza de dimensiune medie, fără a fi nevoiți însă să le comande pe toate cele șase. 
 
 
„Sezonul rece aduce și pentru iubitorii de pizza o nouă ofertă în meniul Pizza Hut Delivery. Toți cei care aleg să comande pizza la domiciliu se pot bucura acum de cele mai apreciate rețete, la un preț foarte avantajos, doar 20 de lei. Ne dorim ca pizza să rămână în continuare în topul preferințelor cliențiilor noștri atunci când plănuiesc o seară de film sau o petrecere cu prietenii”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.  
 
 
Clienții pot comanda pizza alegând oricare dintre cele șase rețete delicioase, pe blat Tradițional sau Italian: Rodeo, Europeană, California, Picantă, Roma și Quattro Stagioni. 
 
 
Oferta Six Pack, dar altfel va fi disponibilă până în luna noiembrie a acestui an. 

Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.