Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Extinderea Pizza Hut Delivery continuă cu cea de-a doua unitate din Braşov, cu o investiţie de 280.000 de euro

Extinderea Pizza Hut Delivery continuă cu cea de-a doua unitate din Braşov, cu o investiţie de 280.000 de euro

Bucureşti, 11 septembrie. Serviciul de livrări la domiciliu, Pizza Hut Delivery, continuă extinderea la nivel naţional şi anunţă deschiderea celei de a patra unităţi din acest an, de această dată, în municipiul Braşov. 

 

Cu o locaţie activă la nivel de judeţ încă din anul 2016 în incinta magazinului Carrefour, cea de-a doua s-a deschis în Street Mall 'La Strada' cu scopul de a mări aria de acoperire şi de a ajunge la cât mai mulţi consumatori, într-un timp cât mai scurt. 
 
Din totalul de locaţii aflate la nivel naţional, aceasta reprezintă cea de-a 21-a inaugurare şi a presupus o investiţie de aproximativ 280.000 de euro. Cu o suprafaţă de 126 mp, locaţia este dotată cu echipamente specifice tuturor unităţilor Pizza Hut Delivery şi are 22 de angajaţi. 
 
„Odată cu deschiderea celei de-a doua unităţi în Braşov reuşim să acoperim întregul oraş şi, totodată, să oferim proximitate clienţilor care vin să comande direct în locaţie. Suntem într-o evoluţie continuă la nivel de dezvoltare şi luăm în calcul deschiderea de noi locaţii până la sfârşitul anului.”, declară Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.
 
Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe Strada Egretei, nr 1 şi este deschisă în intervalul orar 10:00 - 23:00. 

Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.