Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

PIZZA HUT DELIVERY LANSEAZĂ OFERTA PIZZA OF THE DAY

PIZZA HUT DELIVERY LANSEAZĂ OFERTA PIZZA OF THE DAY

După perioada sărbătorilor de iarnă, când bugetul familiei este mai restrâns   Pizza Hut Delivery lansează o nouă campanie ce se adaptează perfect nevoilor clienților. Astfel, promoția Pizza of the Day aduce rețeta zilei de pizza, la un preț special, de luni până vineri, fiecare zi a săptămânii marcând un sortiment nou din meniu.
 
 “Atunci când alegem promoțiile cu livrare la domiciliu, luăm în calcul dorințele și nevoile clienților noștri. De aceea, am ales ca prin intermediul primei campanii a anului să oferim fanilor brandului aceleași produse de calitate, la un preț prietenos, având în vedere gestionarea eficientă a bugetului care se întâmplă după sărbători”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery. 
 
Astfel, de luni până vineri, clienții pot comanda rețeta de pizza medie aferentă fiecărei zile, la prețul de doar 25 de lei. Rețetele din campania Pizza of the Day sunt: luni – California; marți – Europeană; miercuri – Pepperoni; joi – Țărănească și vineri – Montana.
 
Oferta este valabilă atât pentru comenzile cu ridicare din locație, cât și la delivery, pentru cele cinci rețete de pizza medie, pe blat Tradițional sau Italian, până în luna martie. 

Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.