[CAMPANIE ÎNCHISĂ] Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au lansat cea mai nouă inovație: pizza cu usturoi – Cheesy Garlic Twist

CAMPANIE ÎNCHISĂ

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au lansat cel mai nou produs din meniu, Cheesy Garlic Twist, cu un blat special umplut cu Mozzarella din belșug, asezonat cu usturoi, unt, parmezan și usturoi.

Noul blat face parte din seria inovațiilor de produs pe care Pizza Hut și Pizza Hut Delivery le aduc constant în meniu, acestea constând acum în utilizarea unui mix de ingredinte irezistibile. Combinația de brânză Mozzarella și usturoi, dar totodată și marginea împletită sunt elementele ce fac din Cheesy Garlic Twist o pizza cu adevărat specială.

Cheesy Garlic Twist a fost concepută pentru ocaziile în care te gândești de două ori înainte să servești un preparat cu usturoi. Conținând o cantitate redusă din acest ingredient, clienții se pot bucura atât de gustul autentic, cât și de întâlnirea de după, fără ca ceilalți să simtă aroma specifică. Cheesy Garlic Twist este cu siguranță o adevărată plăcere pentru toți cei ce iubesc varietatea și mixurile curajoase atunci când comandă pizza

„Prin lansarea blatului Cheesy Garlic Twist ne dorim să oferim o opțiune potrivită pentru cei care preferă combinația unică dintre brânză Mozzarella și usturoi. Totodată, noul sortiment confirmă, încă o dată, că Pizza Hut și Pizza Hut Delivery sunt branduri inovatoare care lansează produse noi tot timpul, completând multitudinea blaturilor deja consacrate precum Cheesy Bites, Crown, Super Pan, Cheese & Pepperoni, ” a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.
Blatul Cheesy Garlic Twist este disponibil pe orice rețetă de pizza din meniu, atât la Pizza Hut cât și la Pizza Hut Delivery.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, accesați pizzahut.ro şi pizzahutdelivery.ro și urmăriți paginile de Facebook Pizza Hut România şi Pizza Hut Delivery România

Campanie disponibilă în perioada noiembrie 2017-ianuarie 2018.