Serviciul de livrare Pizza Hut România își diversifică meniul şi oferă consumatorilor o serie de noi preparate

Bucureşti, 18 octombrie. În această toamnă, restaurantele Pizza Hut România, au introdus un nou meniu, mult mai diversificat, în toate cele 22 de locații din ţară. Odată cu această schimbare, meniul a fost introdus și în cadrul serviciului de livrare, astfel încât fanii produselor Pizza Hut să se bucure de noile oferte și acasă sau la birou.

Consumatorii au ocazia de acum înainte să îşi comande noi preparate delicioase concepute alături de cunoscutul chef Nico Lontras: feluri principale precum Barbeque şi Sweet Chili Ribs, Chicken & Baconproaspăt gătit, alături de cartofi copţi, antreuri precum Quesadilla cu vită sau curcan și Mini Calzone Cheese, pentru iubitorii de brânzeturi. Pizza, cel mai îndrăgit produs de către fanii brandului, este acum disponibilă şi în alte patru tipuri de sortimentedin categoriaChef’s Specials, cu blat Classic:Chicken Caprese, Spicy BBQ Beef, Chili con Carne sau Tasty Tuna.

„Anul acesta schimbările continuă pentru Pizza Hut România. Un nou design pentru restaurante şi meniuri, cu preparate care acoperă mai multe tipuri de gusturi și preferințe. În cadrul strategiei de brand am integrat, într-un mod firesc, şi serviciul nostru de livrare, Pizza Hut Delivery, care se bucură acum de un meniu plin de noutăţi şi oferte. Pizza Hut Delivery activează în România de peste un deceniu și de aceea căutăm constant să le oferim consumatorilor varietate şi să le punem la dispoziţie cele mai gustoase preparate, chiar la ei acasă sau la birou”, declară Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.