Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Oferte

Oferte

Brașov
București
Cluj Napoca
Constanța
Oradea
Ploiești

Te topești după înghețată?

Comandă o pizza mare pe blat Classic, Italian sau Cheesy Crust și adaugă 2 înghețate Haagen Dazs 95ml la 7.50 lei fiecare.
*Pentru orice reteta de pizza de dimensiune mare pe blat Classic, Italian sau Cheesy Crust și 2 înghețate Haagen Dazs 95ml dintre cele 3 sortimente: Ciocolată Belgiană, Căpșuni & Frișcă sau Macadamia  Nut Brittle.

Couple Combo
42 lei

Couple combo

Comandă 2 pizza medii și primești cadou două sticle de Coca-Cola 750ML.
*Oferta este disponibilă pentru pizza medie, pe blat Classic sau Italian pentru oricare din cele 4 rețete: Rodeo, American Spicy, Margherita sau Roma. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

42.00 lei

Party menu

Hai la Party, fără griji! Suntem aliații tăi, pentru serile de distracție. Cumpără 3 pizze mari, iar cu a 4-a facem noi cinste!
*Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe orice tip de blat. Gratuitatea se aplică pentru pizza cu valoarea cea mai mică

Gratuit coca-cola 0.5 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MEDIE +  CADOU 1 Coca-Cola 0.5 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza medie din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.

Gratuit coca-cola 2l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MARE +  CADOU 1 Coca-Cola 2.0 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza mare din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.


Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.