Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Oferte

Oferte

Brașov
București
Cluj Napoca
Constanța
Oradea
Ploiești

Mix pentru 2
41 lei

Mix pentru 2

Combină oricare dintre cele 4 rețete de pizza medie pe blat Classic sau Italian și oricare dintre cele 3 rețete de paste din ofertă, la un preț special! Ofertă valabilă între 14 ianuarie și 17 martie 2019, pentru oricare dintre rețetele de pizza Margherita, Quatro Stagioni, Roma, Roast Veggie și de paste – Bolognese, Cheesy Bacon, Tomato Chilli.

41.00 lei

MOVIE NIGHT
46 lei

Movie night

Un film bun merge cu o pizza mare pe măsură, Roma sau Rodeo! Și dacă adaugi un desert delicios cu Nutella și o băutura din gama Coca-Cola la 2L, de floricele nici nu mai e nevoie! *Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe blat Classic sau Italian.

46.00 lei

Party menu

Hai la Party, fără griji! Suntem aliații tăi, pentru serile de distracție. Cumpără 3 pizze mari, iar cu a 4-a facem noi cinste!
*Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe orice tip de blat. Gratuitatea se aplică pentru pizza cu valoarea cea mai mică

Gratuit coca-cola 0.5 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MEDIE +  CADOU 1 Coca-Cola 0.5 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza medie din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.

Gratuit coca-cola 2l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MARE +  CADOU 1 Coca-Cola 2.0 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza mare din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.


Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.