Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Oferte

Oferte

Brașov
București
Cluj Napoca
Constanța
Oradea
Ploiești

Couple Combo
42 lei

Couple combo

Comandă 2 pizza medii și primești cadou două sticle de Coca-Cola 750ML.
*Oferta este disponibilă pentru pizza medie, pe blat Classic sau Italian pentru oricare din cele 4 rețete: Rodeo, American Spicy, Margherita sau Roma. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

42.00 lei

Party menu

Hai la Party, fără griji! Suntem aliații tăi, pentru serile de distracție. Cumpără 3 pizze mari, iar cu a 4-a facem noi cinste!
*Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe orice tip de blat. Gratuitatea se aplică pentru pizza cu valoarea cea mai mică

MIERCURI: ORICE PIZZA MICĂ 17.50 LEI 17.5 lei

Miercuri: orice pizza mică 17.50 lei

Doar pentru ridicare din magazin

În fiecare miercuri, orice pizza mică are un preț special, doar 17.50 lei. Oferta este valabilă la orice rețetă de pizza mică din meniu, pe blat Classic sau Italian.

17.50 lei

Gratuit coca-cola 0.5 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MEDIE +  CADOU 1 Coca-Cola 0.5 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza medie din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.

Gratuit coca-cola 2l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MARE +  CADOU 1 Coca-Cola 2.0 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza mare din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.


Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.