Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Oferte

Oferte

Brașov
București
Cluj Napoca
Constanța
Ploiești

PIZZA DUO MIX
41 lei

Pizza duo mix

Alege oricare 2 pizze medii dintre rețetele Rodeo, American Spicy, Margherita sau Roma la doar 41 lei. *Ofertă disponibilă doar pe blatul Classic sau Italian și nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri aflate în desfășurare.

41.00 lei

The League's Combo 34.9 lei

The league's combo

Instalock This Combo si comanda o pizza medie + o bautura din gama Coca-Cola 0.5L + un sos la alegere!

34.90 lei

Party menu

Hai la Party, fără griji! Suntem aliații tăi, pentru serile de distracție. Cumpără 3 pizze mari, iar cu a 4-a facem noi cinste!
*Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe orice tip de blat. Cadoul reprezintă pizza cu valoarea cea mai mică.

Coca-cola 0.5 l cadou

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MEDIE +  CADOU 1 Coca-Cola 0.5 L
*Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza medie din meniu și pentru orice tip de blat. Băutura oferită cadou este din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.

Coca-cola 2 l cadou

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MARE +  CADOU 1 Coca-Cola 2.0 L
*Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza mare din meniu și pentru orice tip de blat. Băutura oferită cadou este din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.


Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.