Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Oferte

Oferte

Brașov
București
Cluj Napoca
Ploiești

Extra cheesy bites

Pentru iubitorii de brânză, am creat noul blat Extra Cheesy Bites, cu 3 tipuri de brânză la exterior: Mozzarella, Cheddar și Monterey Jack.
*Ofertă valabilă în perioada martie – iunie 2018, pe pizza de dimensiune medie, adăugând 8 lei, la prețul pizzei medii tradiționale.

MENIU PARTY
88 lei

Meniu party

Hai la party pe bune! Meniul e pentru toate gusturile prietenilor tăi. Pentru cei care preferă pizza mare pot alege oricare două dintre California, Europeană, Picantă sau Supremă. La desert am pregătit două Dolce Vita și Coca-Cola la 2L.
*Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe blat Tradiţional sau Italian.

88.00 lei

MOVIE NIGHT
61 lei

Movie night

Un film bun merge cu o pizza mare pe măsură, Roma sau Rodeo! Și dacă adaugi 5 aripioare de pui cu sos chili, cartofi copți cu sos la alegere și 2 beri sau 2 băuturi din gama Coca-Cola, de floricele nici nu mai e nevoie!
*Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe blat Tradiţional sau Italian.

61.00 lei

PIZZA DUO MIX
39 lei

Pizza duo mix

Un DUO de excepție!
Încearcă cea mai HOT ofertă specială. Alege oricare 2 pizze medii dintre Roma, Rodeo, Picantă, Margherita și bucură-te de gustul care-ți va rămâne în minte până la următoarea comandă!

39.00 lei

MENIU COMBO
43 lei

Meniu combo

Orice pizza medie + 1 porţie de Bruschette + sos + Coca-Cola 2L.

43.00 lei

Gratuit coca-cola 0.5 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MEDIE +  CADOU 1 Coca-Cola 0.5 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza medie din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.

Gratuit coca-cola 2l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MARE +  CADOU 1 Coca-Cola 2.0 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza mare din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.


Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.