Rezoluția actuală este prea mare pentru ca versiunea mobilă să fie afisata corect. Alege "request desktop site" pentru o vizualizare corectă.
Rezoluția actuală este prea mică pentru ca site-ul să poată fi afişat corect. Puteți comanda telefonic la unul din următoarele numere:
021 210 10 10 *1010

Oferte

Oferte

Brașov
București
Cluj Napoca
Constanța
Ploiești

SPECIAL 5 25 lei

Special 5

Alege orice rețetă de pizza medie dintre Roma, Rodeo, Quattro Stagioni, California, Europeană, la un preț special!
Oferta este valabilă de luni până duminică, în perioada septembrie – noiembrie 2018, pentru pizza de dimensiunie medie pe blat Classic sau Italian. Nu se cumulează cu alte oferte aflate în derulare.

25.00 lei

MOVIE NIGHT
46 lei

Movie night

Un film bun merge cu o pizza mare pe măsură, Roma sau Rodeo! Și dacă adaugi un desert delicios cu Nutella și o băutura din gama Coca-Cola la 2L, de floricele nici nu mai e nevoie! *Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe blat Classic sau Italian.

46.00 lei

Couple Combo
42 lei

Couple combo

Alege două pizza medii și primești cadou 2 sticle de Coca-Cola sau Coca-Cola Zero la 0.75L.
*Oferta este disponibilă pentru pizza de dimensiune medie, pe blat Classic sau Italian pentru oricare din cele 4 rețete: Rodeo, American Spicy, Margherita sau Roma. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

42.00 lei

Pizza & pasta mix

Comandă orice pizza de dimensiune medie și orice porție de paste și primești cadou o sticlă de Coca-Cola 2L și un sos la alegere.

Party menu

Hai la Party, fara griji! Suntem aliatii tai, pentru serile de distractie. Cumpara 3 pizze mari, iar cu a 4-a facem noi cinste!                                                             *Ofertă disponibilă pentru pizza de dimensiune mare, pe orice tip de blat. Gratuitatea se aplică pentru pizza cu valoarea cea mai mică

MIERCURI: PIZZA MICĂ LA PRET SPECIAL 17 lei

Miercuri: pizza mică la pret special

Doar pentru ridicare din magazin

În fiecare miercuri pizza mică are un preț special. Doar 17 lei. Oferta este valabilă la orice rețetă de pizza mică din meniu, pe blat Classic sau Italian.

17.00 lei

Gratuit coca-cola 0.5 l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MEDIE +  CADOU 1 Coca-Cola 0.5 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza medie din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.

Gratuit coca-cola 2l

Doar pentru ridicare din magazin

1 pizza MARE +  CADOU 1 Coca-Cola 2.0 L
Oferta este valabilă pentru orice rețetă de pizza mare din meniu și pentru orice tip de blat. Băuturile oferite cadou sunt din gama Coca-Cola din meniu (Coca-Cola, Fanta, Sprite).
Nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii aflate în derulare.


Copyright 2017 AMERICAN RESTAURANT SYSTEM S.A.